slogan

'Temptations Yana probeerde andere verleidster te verdrinken'

Verleidster Yana Daems schrijft Temptation-geschiedenis. De rondborstige stoeipoes gooit de handdoek vroegtijdig in de ring van haar temptation avontuur, iets wat nog nooit eerder is gebeurd. Ze liet weten zich te vervelen op het eiland, maar nu blijkt de vork anders in de steel te zitten.

Yana's statement

Na veel geruchten klapte Yana uit de school. "Finally mag ik laten weten wat de reden is van mijn vertrek", vertelde ze onlangs op Instagram. "De reden dat ik weg wilde was eigenlijk gewoon omdat ik me totaal niet amuseerde, ik verveelde me gewoon. Het was eigenlijk totaal mijn ding niet en ik vroeg me echt af: what the **** am i doing here? Dus daarom ben ik vertrokken", liet ze weten in een statement. 

"Ik heb het zelf aan de productie gevraagd of ik mocht vertrekken en uiteindelijk mocht het. Dit is de enige reden dat ik vertrokken ben dus mensen moeten ophouden met dingen verzinnen, want dat is gewoon niet zo."

Het echte verhaal?

Het Belgische blad TV Familie heeft gesproken met een medewerker van Temptation Island en die heeft een heel ander verhaal. Met een ietwat heftiger einde.

"Yana had op een avond teveel gedronken en raakte in een hevige discussie met een andere verleidster. Ze hield het hoofd van dat meisje zo lang onder water in het zwembad dat ze bijna verdronk." 

Over welke andere verleidster het gaat is niet bekend. Yana zou direct naar huis zijn gestuurd.

Lees ook: Before & after van Temptation Islands Yana

Bron: RTL