slogan

Temptations Shirley biechtte vreemdgaan niet eerlijk op

Let op! Dit artikel bevat spoiler alerts over de laatste aflevering van Temptation Island VIPS.

Temptations Shirley vertelt in een interview met Grazia niet altijd eerlijk te zijn geweest in haar vorige relatie. "Ik heb het niet opgebiecht..."

Verleider Daan

Nu haar relatie met Damian voorbij is, is Shirley weer single and ready to mingle. Althans, in de villa dan. Na het programma viel Shirley, als we de foto's moeten geloven, als een blok voor verleider Daan, waar ze nu regelmatig mee wordt gespot.

Maar hoe happy ze nu misschien ook in de liefde is, ze weet ook dat één misstap veel kapot kan maken. Zo was Shirley in het verleden niet altijd eerlijk tegenover één van haar partners.

Lees ook: Temptations Fabrizio ging meerdere keren vreemd

Pijnlijk

"Ik ben twee keer vreemdgegaan bij dezelfde jongen. Het ergst vond ik om te zien hoeveel pijn ik hem deed. Ik heb het niet opgebiecht, dat had ik achteraf wel moeten doen. Nu kwam de jongen in kwestie er zelf achter en dat maakte het nog pijnlijker", aldus Shirley.

Hoewel Shirley dus niet altijd even braaf is geweest, lijkt ze het geluk nu wel bij Daan te hebben gevonden. We mean, hij heeft haar in ieder geval de Apenheul laten zien. Ha!

Beeld: Temptation Island VIPS

 


,