slogan

Temptations Quentin en Channah reageren op vreemdgaan

Temptations Channah en Quentin lijken, na een korte break, nu toch weer bij elkaar te zijn. Maar hoe zat dat eigenlijk voordat ze met elkaar gingen? Ze vertellen het aan Grazia.

Monogamie

Nu is het algemeen bekend dat Quentin een echte womanizer is en hij niet vies is van vrouwelijk schoon om hem heen. Monogamie ziet hij dan ook niet als iets vanzelfsprekends. 

"Ik ben nooit echt monogaam geweest. Klinkt heftig, maar ik heb ook nog nooit echt een serieuze relatie gehad. Channah is mijn eerste echte vriendin", begint hij.

"Daarvoor ben ik altijd los gegaan en heb ik heel veel slippertjes gemaakt. Ik heb daar ook zeker mensen mee gekwetst en veel harten gebroken. Wat ik er wel van geleerd heb, is dat je geen relatie met iemand moet aangaan als je daar niet klaar voor bent."

Lees ook: Zien: Temptations Channah en Quentin onthullen geslacht baby

Trouwe hond

Channah daarentegen is in relatie een trouwe hond. "Ik ben, in ieder geval in vorige relaties, nog nooit vreemdgegaan. Ik denk dat ik het liever uitmaak met iemand dan dat ik vreemdga."

De mommy to be zou trouwens wel een uitzondering maken als Chris Brown opeens voor de deur zou staan. "Dat is hem echt. Die zou ik zo graag in mijn leven een keer... Ik ben denk ik echt verliefd op hem! Quentin heeft ook wel een beetje die Chris Brown-vibe."

Grote kans dat Quentin Channah wel begrijpt, want zelf zou hij voor Chris' ex Rihanna gaan. "Ze is lekker naturel, sexy, beetje classy ghetto; ik houd daar wel van."

Tekst: Anette de Vries Beeld: Temptation Island VIPS


,