slogan

Temptations Milou laat resultaat van bilvergroting zien

Temptation Island-deelneemster Milou van Agtmael is gelukkig in de liefde met Heikki Geens, ondanks dat zij even uit elkaar waren. Minder gelukkig was zij met haar billen, die ze onlangs vergroot heeft.

Natural Beauty

De natural beauty krijgt compliment na compliment over haar looks. Toch was ze niet helemaal tevreden en besloot ze haar billen te vergroten. Op Instagram toont ze vol trots de before and after foto van haar Colombian Lifting. "Een nieuwe manier om billen te liften en te vergroten zonder plastische chirurgie", schrijft ze erbij.

Lees ook: Temptations Megan heeft een nieuwe vriend.

Doe waar je blij van wordt

Niet iedereen is te spreken over haar nieuwe achterwerk. "Lieve volgers die commentaar hebben, ik laat ook eens een keer iets doen wat totaal niet schadelijk is of wat dan ook. Er wordt niet in mij gesneden of gespoten. Laat mij ook gewoon eens iets proberen. Ik ben hartstikke blij met het resultaat. Hoe moeten jullie wel niet reageren op mensen die al ik weet niet hoeveel plastische chirurgie behandelingen hebben laten uitvoeren en hun gezicht helemaal vol hebben laten spuiten met fillers en botox. En ook die mensen moet je lekker in hun waarde laten, je moet doen waar je zelf blij van wordt.'' En zo is het maar net.

Bron: Lovereality Beeld: Instagram, BSR

 


,