slogan

Temptations Joshua blijkt niet meer single te zijn

Elke week laat de Belgische Joshua in Temptation Island niet alleen Megans hartje sneller kloppen, want ook bij de vrouwelijke kijkers weet de verleider aardig wat los te maken. Maar wat blijkt nu? Joshua is off the market. En het is allemaal anders dan je denkt...

Goede genen

Nu zijn uberknappe broer een hot topic is geworden door Temptation, is ook zijn minstens net zo knappe broertje Ashley ineens in beeld. De singer-songwriter was dan ook te gast bij de Belgische Flair, waar hij net even iets te veel zijn mond voorbij praatte.

Oeps!

Ashley verklapt dan ook dat zijn broer inmiddels een relatie heeft, maar dat dit niet met zijn prooi uit Temptation Island is. "Hij krijgt nu veel berichten van meisjes. Maar hij heeft z'n nieuwe vriendin Emily leren kennen op de motorcross. Het is een fijn en mooi meisje en hij is er op slag verliefd op geworden."

Player

Wel wil het handsome broertje - die zich zelf overigens ook had opgegeven voor het programma - benadrukken dat Joshua allesbehalve een player is. "Hij is oprecht, de mensen die Joshua kennen, weten ook dat hij over zo'n dingen niet kan liegen. Hij is een gevoelige jongen op het vlak van relaties."

Lees ook: Zien: Opmerkelijk detail in Temptation Island

 

Bron: Newsmonkey Beeld: Facebook, Temptation Island