slogan

Temptation Island presentatrice Annelien haalt hard uit

Temptation Island-presentatrice Annelien deed kort geleden een boekje open over het huidige seizoen, waarin ze onder andere vertelde wat zij nou daadwerkelijk vindt van de kandidaten. Kandidaat Demi sloeg terug, maar daar laat Annelien het niet bij zitten. Miauw!

Niet eerlijk

Annelien liet in eerste instantie aan Het Laatste Nieuws weten dat ze soms moeite heeft met de kandidaten. ''Ik kan soms moeilijk tot de vrouwen doordringen. Ze zijn niet altijd eerlijk.'' Temptation-deelneemster Demi was het er niet mee eens en reageerde fel terug. "Sorry, maar deze vrouw hebben wij letterlijk 10 minuten per dag gezien en zij kent mij zogenaamd als geen ander? Ga toch weg, het enige wat je kon doen was stoken tijdens de show. En nee, het is geen 'relatietest'."

Bekendheid

Ondanks de backlash verandert de presentatrice niet van mening. "Ik heb aan één van die kandidaten gevraagd: 'Ben je naar hier gekomen om bekend te worden?' Het antwoord was volmondig ja", vertelt ze in het Belgische weekblad Humo. "Ik laat het nu aan de kijker om te oordelen of de kandidaten het spel oprecht spelen of niet."

Lees ook: Schokkende onthullingen over Temptations Georgio

Plastische chirurgie

Volgens Annelien doen de meisjes ook om een andere reden mee. "De meisjes hebben de voorbije jaren echt gemerkt dat ze aan hun deelname gratis plastische chirurgie kunnen overhouden. Een borstvergroting, een opgevulde kont. Ze spelen het spel heel berekend met die voordelen in het achterhoofd: 'Als ik straks dit zeg, kom ik zo in beeld.'''

Bron: Glamour, Beeld: Temptation Island

 

 


,