slogan

Teen Mom-Farrah onder vuur na uitspraken over 9/11

Het was gisteren 18 jaar geleden dat New York volledig op zijn kop stond, nadat twee vliegtuigen in de torenhoge Twin Towers vlogen. Veel mensen staan nog altijd stil bij de verschrikkelijke gebeurtenis. Zo ook Teen Mom-ster Farrah Abrahams. Alleen ging zij even flink de mist in...

Ophef

In een nieuwe video voor op haar YouTube-kanaal, bezocht ze samen met dochter Sophia het One World Trade Center. Hier deden ze de zeer indrukwekkende 9/11 Experience, wat vervolgens voor heel veel ophef zorgde.

Lees ook: Teen Mom-ster Farrah Abraham maakt mega fashion fail op rode loper

Geen interesse

Dit omdat Farrah refereerde naar 7 Eleven in plaats van 9/11, wat volgens velen komt doordat Farrah totaal geen interesse toont. 7-Eleven is namelijk een internationale winkelketen in gemakswinkels. Ook het feit dat ze benadrukt dat ze "laaiend enthousiast" is om met Sophia de 'experience' bij te wonen, wat, zoals je wellicht wel kunt verwachten, bij veel mensen in het verkeerde keelgat schoot.

"Wat probeer je verdomme te doen. Je bent de laatste persoon die een herdenking mag doen voor 11 september. Stop alsjeblieft", luidt een reactie. Hoewel de meeste reacties (zoals deze) nogal ver gaan - we mean, niemand heeft het recht om te zeggen dat je niet mag herdenken -, snappen we ergens wel dat sommigen not amused zijn met Farrah's uitspraken.

Bron: RTL | Beeld: Instagram, BSR


,