slogan

Sylvie's column: Light travelling

Van sexy showgirl tot hardwerkende moeder en strakgetraind model - Sylvie Meis (39) is het allemaal. In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur; het vergroten van haar imperium.

Vakantie

Nu eerst... vakantie. Daar ben ik ook echt wel aan toe, want de laatste weken liep ik op mijn tandvlees. In totaal heb ik twintig dagen vrij, die gevuld worden met fashionable relaxen op Mykonos, een roadtrip in Zuid-Europa en een gezinsvakantie op Mallorca met Damián.

Inpakken

Het inpakken van de koffers is een verhaal apart geworden. Vanuit Mykonos vlieg ik direct door naar mijn tiendaagse roadtrip met uitsluitend handbagage. Ik zeg het nog een keer: handbagage. Voor. een. tiendaagse. roadtrip.

Paniekaanval

De gedachte alleen al bezorgde me een paniekaanval. Ik heb een avond lang YouTube tutorials gekeken om in de mood te komen en mezelf ervan te verzekeren dat het überhaupt mogelijk is om op reis te gaan met eigenlijk niets.

Het schijnt heel bevrijdend te zijn om licht te reizen, heb ik me laten vertellen. Geloof er niets van, maar we zullen zien.

De hele column lees je in de nieuwe Grazia of HIER via Blendle.


,