slogan

Sylvie's column: 'Daar kan ik echt de zenuwen van krijgen'

Van sexy showgirl tot hardwerkende moeder en strakgetraind model - Sylvie Meis (39) is het allemaal. In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur; het vergroten van haar imperium.

Inpakstrategie

Mijn gouden regel voor een fashionable vakantie: ik stem mijn garderobe volledig af op de plek waar ik naartoe ga. Het samenstellen van al die verschillende looks is een koud kunst- je. Het inpakken van mijn koffer is een ander verhaal. Daar kan ik echt de zenuwen van krijgen.

Dit jaar moest ik alles in één keer pakken voor twee weken en drie verschillende bestemmingen: eerst St. Tropez, tussendoor München voor werk, weer terug naar St. Tropez en vervolgens door naar de Malediven. Het is geen hogere wiskunde, maar het heeft me serieus drie dagen gekost om orde in alle chaos te scheppen.

Mijn inpakstrategie begint met een stapel ‘night’, een stapel ‘overdag’ en een stapel ‘beach’. Dat zijn drie grote bergen. Alle setjes worden vervolgens, met schoenen, doorgepast voor de spiegel. Een strenge selectie volgt.

Verwachtingsvol trek ik mijn twee koffers open, maar niet eens de helft past erin. Ondergoed en sportkleding nog niet meegerekend. Als de bezem er voor de zoveelste keer doorheen is geweest, krijg ik het voor elkaar om alles in mijn koffers te persen, maar schiet het gewicht alsnog omhoog tot ver boven de dertig kilo.

Het gekke is, als ik eenmaal met vakantie ben, denk ik: waarom heb ik al die stress gehad, met de helft was ik ook uitgekomen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op