slogan

Sylvie Meis klaar voor de volgende stap met Charbel

Ineens stond hij daar op haar Instagram. Miljonair en zakenman Charbel Aouad (35), in levende lijve! Een klein wondertje, want de Libanees mag dan al sinds najaar 2015 met Sylvie Meis daten, mooi niet dat hij ooit zijn opwachting maakte op haar social media, of aan haar arm bij een event. Tot nog toe moesten we het doen met vage telelenskiekjes van Sylvie en haar ‘mystery man’ op een jacht in een zonnig oord. Maar nu had ze écht een goede reden om Charbel met de wereld te delen: op woensdag 12 april, de dag voor haar 39e verjaardag, deed hij haar een aanzoek in Hamburg. 

Baby

Daarnaast is Charbel dol op Dámian. De twee hebben volgens insiders veel tijd samen doorgebracht in het penthouse van Sylvie en Dámian in Hamburg, en volgens de geruchtenmolen woont hij daar zelfs al een tijdje bij in. Hij reist op en neer naar Dubai voor zijn familie en zijn werk, maar Hamburg is voor nu de centrale locatie van Charbel, in elk geval zolang Sylvie voor het tiende seizoen van Let’s Dance (dat momenteel op de buis is) nog in Duitsland moet zijn. De presentatrice heeft nooit een geheim gemaakt van haar gewenste gezinsuitbreiding en nu heeft ze dan eindelijk de man gevonden met wie ze die stap wil maken. Het is voor Sylvie een wens die door haar ziekte – in 2009 werd kanker bij haar geconstateerd – noodgedwongen wat naar de achtergond is geschoven: eerst moet ze definitief van de medicijnen af zijn. Dat duurt volgens bronnen nu nog ongeveer een jaar. “Maar ik geloof in het lot. Als het zo mag zijn, dan gebeurt het van- zelf. Ik probeer er ontspannen in te staan.” 

De dolgelukkige Sylvie kijkt enorm uit naar haar bruiloft. Ze is alleen niet van plan na haar jawoord de naam van haar aanstaande aan te nemen, zo vertelt ze. Ook na haar huwelijk met Charbel, blijft ze gewoon Meis heten.

Alle ins en outs over Sylvie’s relatie met Charbel lees je in de nieuwe Grazia die vanaf vandaag in de winkels ligt. 

Bron: Grazia, Beeld: ANP