slogan

Schokkende onthulling over knappe crimineel Jeremy Meeks

Knappe crimineel Jeremy Meeks domineerde in 2014 de koppen van het showbizznieuws dankzij zijn knappe looks. Hij is nu een modellencontract rijker en is op ieder Hollywood feestje te vinden. Maar niet iedereen is daar zo blij mee.

Geheugenopfrisser

Even een reminder: de meeste mensen staan niet op hun voordeligst op een mugshot als ze door de politie worden meegenomen. Dat was echter niet het geval bij Jeremy Meeks. Toen zijn mugshot in 2014 op de Facebookpagina van de politie verscheen, ging deze viral. Zijn roem leverde hem een modellencontract op toen hij de gevangenis mocht verlaten en inmiddels mag hij zichzelf wel tot de celebs rekenen. Dat hij nu roem heeft, doet sommige mensen echter veel pijn. 

Doodgeschoten

In 2004 kwam de 15-jarige Eric Castillo om het leven. Hij was basketbal aan het spelen op de oprit, toen de beruchte bende de North Side Gangster Crips het vuur opende. Eric werd drie keer geraakt en overleed. De schutter kreeg 142 jaar cel, maar volgens de moeder van Eric, was ook Jeremy lid van de bende. "Ik begrijp niet waarom deze man beloond wordt, het is een belediging", laat ze weten. Jeremy liet eerder weten dat hij "tot op bepaalde hoogte de banden met de groep heeft doorgeknipt." 

Affaire

Dat Jeremy nu een luxe leventje leidt, komt hem ook duur te staan. Het moge duidelijk zijn dat hij nog moet wennen aan de paparazzi in de bosjes, want vorige week werd hij zoenend betrapt met Topshop-erfgename Chloe Green. Het gevolg: zijn vrouw heeft een punt achter hun huwelijk van acht jaar gezet. "Van een onbekend persoon had ik een foto van mijn man opgestuurd gekregen die met een ander stond te zoenen. Ik was meteen in shock. Het was alsof er een bom af was gegaan die mijn hele wereld over de kop had gehaald. Ik had nog nooit gehoord van Chloe Green. Ik dacht dat Jeremy aan het werk was", vertelt ze. "Hij bleef zich verontschuldigen voor de manier hoe ik achter zijn affaire was gekomen. Ons huwelijk is voorbij." 

Lees ook: Sexy ex-gevangene Jeremy Meeks maakt debuut tijdens fashion week  

Bron: Daily Mail, Beeld: Getty