slogan

Ruzie tussen Yolanthe en broer Xavier?

Het lijkt erop dat zich opnieuw problemen voordoen binnen de familie Cabau. Zo zouden Yolanthe en haar broer Xavier ruzie hebben gekregen en heeft Yolanthe haar broer vanaf Ibiza op het vliegtuig terug naar Nederland gezet. Dit vermeldt weekblad Weekend

Complete onzin

Yolanthes broer runt het restaurant XaXa op Ibiza, al zou hij de laatste vooral erg druk zijn met feesten. Zo zou Xavier, volgens Weekend al een tijdje niet meer gezien zijn in het restaurant. Yolanthe zou hem daarom ook op het vliegtuig terug naar huis hebben gezet. Hier klopt volgens Xavier zelf helemaal niets van.

"Nee, absoluut niet. Ik ben gewoon nog steeds manager daar. Yolanthe en ik hebben absoluut geen ruzie", vertelt Xavier aan Shownieuws. Wel is hij terug in Nederland, al is dat volgens Xavier om heel andere redenen. Hij verdraaide tijdens de kerst zijn knie waarna hij geopereerd werd en vertelt het volgende: "Door het vele werk en overbelasting heb ik opnieuw een blessure opgelopen."

Hij had opnieuw een scheur in zijn meniscus en is daar gisteren aan geopereerd. "Nu ga ik heel snel aansterken en dan ga ik gewoon weer terug." 

Lees ook: Yolanthe en Wesley verhuizen naar Nice

Bron: Shownieuws, Beeld: Hollandse Hoogte