slogan

Ruud de Wild over breuk met Olcay Gulsen

Ruud de Wild was behoorlijk onder de indruk van de belangstelling voor zijn kortstondige relatie met Olcay Gulsen. "Ik ben al best een tijdje bekend, maar al die aandacht voor haar en mij vond ik heel heftig", blikt de dj terug in de Volkskrant.

Opgejaagd

Het koppel ging in juni na een relatie van vier maanden uit elkaar, mede door het plotselinge overlijden van Olcays ex-vriend James. Hierdoor had de presentatrice tijd nodig om dingen op een rijtje te zetten. "We werden opgejaagd door de pers, kregen amper de tijd om samen iets op te bouwen en toen overleed haar ex. Voor allebei was het beter om rust te nemen, overzicht te krijgen."

Lees ook: Olcay Gulsen: 'We waren verloofd'

Voor elkaar gaan

Hoewel de twee uit elkaar zijn, is de dj nog steeds erg positief over zijn ex. Over de huidige stand van hun relatie wil hij echter niets kwijt. "Ik denk dat wij iets voor elkaar zijn waar we de woorden nog niet voor hebben gevonden."

Ruud vertelt daarnaast dat Olcay het gevoel van 'voor elkaar gaan' bij hem heeft aangewakkerd. "Ik voelde me veilig bij haar. Het lijkt me te gek om een relatie te hebben voor altijd, waarin je elkaar trouw bent en je onvoorwaardelijk geeft."

Bron: Panorama Beeld: BSR


,