slogan

Roxeanne Hazes deelt intieme foto van haar zwangerschap

Roxeanne Hazes plaatste afgelopen weekend een pikant kiekje op Instagram. Een foto van zichzelf tijdens haar zwangerschap. En wauw! Ze ziet er prachtig uit.

Mooiste foto

Op Instagram plaatste de zangeres afgelopen weekend een foto van toen ze nog in verwachting was van haar zoontje Fender. Destijds durfde ze de foto niet te plaatsten, maar nu besefte Rox dat dit de mooiste foto van haarzelf ooit is. En gelukkig vinden haar volgers dat ook, want de brunette wordt overspoeld met positieve reacties. 

Lees ook: Roxeanne Hazes openhartig over heftig verleden

Vage herinnerringen 

Onder het bijzondere kiekje vertelt Roxeanne ook dat ze zich soms niet meer goed kan herinneren hoe de schoppen tegen haar ribben voelden en wanneer haar zoon zich omdraaide in haar buik. "Dat mis ik. Het gevoel van: je bent van mij en alleen van mij. Ik hoef je nog niet te delen met de grote mensen wereld."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maanden geleden legde ik deze foto vast. Een silhouet van mijn ongeboren zoon en ik. Ik besefte dat mijn lichaam nooit mooier kon worden dan het op dat moment was. Ik besefte dat mijn lichaam nooit iets mooiers kon dragen dan dit. Gek genoeg vervagen de herinneringen aan deze buik. Ik weet soms niet meer hoe de flinke schoppen tegen mijn ribben voelden. Of hoe mijn zoon zich soms helemaal omdraaide en mijn buik alle kanten opging. Dat mis ik. Het gevoel van: “Je bent van mij en alleen van mij. Ik hoef je nog niet te delen met de grote mensen wereld.” Destijds durfde ik deze foto niet te delen. Maar nu vind ik het de mooiste foto die er van mezelf bestaat. Mijn lichaam wordt nooit mooier dan toen. ❤️

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op

Bron: RTL Boulevard Beeld: ANP, Instagram


,