slogan

Romy Monteiro openhartig over relatiebreuk

Begin dit jaar maakte Romy Monteiro (26) bekend dat haar verloving met liefde Django van Rijn van de baan was. De zangeres vertelt nu openhartig over de huidige relatie met haar ex.

Relatie

In gesprek met RTL Boulevard tijdens de 100% NL Awards vertelt ze: “We hebben heel veel van elkaar gehouden en helaas mocht het niet zo zijn dat we verder gingen als man en vrouw. Maar wel als vrienden. We hebben een hele mooie liefde gehad, dat gebeurt wel eens. Django is een prachtig mens en ik blijf altijd van een afstandje van hem houden."

Lees ook: Romy Monteiro verbreekt verloving

Verloving

Op Instagram meldde Romy afgelopen januari dat ze "met veel liefde voor elkaar" hebben besloten om hun verloving en relatie te beëindigen. "We gunnen elkaar al het moois maar gaan ieder ons eigen pad. Alles in goed overleg en uit liefde." De musicalster werd in het voorjaar van 2017 ten huwelijk gevraagd door de marinier. Ze waren toen een jaar bij elkaar. Aanvankelijk zouden de twee in de zomer van vorig jaar elkaar het jawoord geven, maar het was naar verluidt moeilijk om een geschikte datum te prikken.

Bron: Beau Monde Beeld: BSR