slogan

Rodanya: 'Dit is de vader van mijn baby'

Ze zou het eigenlijk pas aanstaande vrijdag bekendmaken, maar blijkbaar kon Rodanya het niet langer voor zich houden. In haar vlog van gisteren vertelt ze namelijk alsnog wie de vader van haar baby is.

One night stand

Hoewel ze onlangs nog vertelde geen contact meer met Morgan te hebben, en hij dus ook niet de baby daddy van haar eerste kindje kon zijn, blijkt nu dat haar ex-vriend met wie ze aan Temptation Island meedeed, tóch de vader is van het kindje.

"Ik zal zijn naam maar gewoon noemen, Morgan is de vader van mijn kind. Na Temptation Island hebben we elkaar nog een paar keer gezien en ik ben nu zwanger, dus jullie kunnen zelf wel invullen wat er dan allemaal gebeurd is. Het is nou eenmaal zo, maar het was dus geen one night stand, wat sommigen suggereerden. Hij is dus de vader van mijn kind."

Lees ook: Zo ontdekte Temptations Rodanya haar zwangerschap

Contact verbroken

Toch zal de baby daddy niet in beeld zijn. Hoewel Rodanya het naar eigen zeggen echt geprobeerd heeft, is voor de aanstaande moeder nu echt de maat vol. "In het begin wilde hij er niet bij betrokken worden, want hij was helemaal overdonderd en noem maar op. Er was ook heel veel ruzie en gezeik, dus toen hebben we beiden even afstand genomen. We hebben daarna toch weer contact met elkaar gehad, maar dat is uiteindelijk ook niet goed gekomen", vertelt ze.

Volgens Rodanya zou Morgan zijn afspraken niet nakomen, waardoor ze heeft besloten het contact te verbreken. "Op een gegeven moment is het gewoon: tot hier en niet verder. En voor mij is dat nu het geval." Wel benadrukt ze dat ze het kind absoluut niet bij hem weg wil houden, maar het zo gewoon geen doen is.

"Geloof mij, ik ben echt ver gegaan. En dat heb ik allemaal gedaan omdat ik wil dat mijn kind een vader heeft. Voor het kindje vind ik het ook heel jammer dat er dus geen vader is. Mijn familie en ik zullen alle liefde opvullen, maar dit is gewoon klaar. Dit was echt de druppel."

Benieuwd naar de hele vlog? Je kunt 'm hieronder bekijken!

 

Beeld: YouTube, Temptation Island


,