slogan

'Prins Harry en Meghan jagen koninklijke familie in 't harnas'

De koninklijke familie lijkt Harry en Meghan de rug toegekeerd te hebben. En dat allemaal vanwege het gedoe rondom de vete met de pers. Wat is er aan de hand in het Engelse koningshuis?

Naar de rechter

Prins Harry nam onlangs nog juridische stappen tegen de Britse krant Mail on Sunday, vanwege het schenden van de privacyrechten van zijn vrouw Meghan. Het lijkt er echter op dat dat in het verkeerde keelgat van de koninklijke familie is geschoten, want zij lijken afstand genomen te hebben van Harry en Meghan. 

Lees ook: Harry en Meghan laten zoon Archie aan het publiek zien

Vete

Mail on Sunday publiceerde een handgeschreven brief van Meghan die zij schreef aan haar vader. Britse media doken massaal op het nieuws, en Meghan werd het pispaaltje. Harry vond het te ver gaan en - uit angst voor wat zijn moeder Diana is overkomen - besloot om juridische stappen tegen de krant te nemen.

Dit deed hij zonder zijn familie eerst in te lichten en dat heeft ervoor gezorgd dat hij nu niet meer op de steun van de royals kan rekenen. Volgens de Britse royalty watcher Richard Palmer staat er niemand meer achter Harry en Meghan. "Ze schamen zich zelfs een beetje voor de acties van Harry."

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR

 

 


,