slogan

Pommeline vertelt in tranen over breuk met Merijn

Al sinds de breuk tussen oud Temptation Island-kandidaten Merijn en Pommeline draait de geruchtenmolen op volle toeren. Pommeline zou vreemd zijn gegaan met verleider Fabrizio, uit het nieuwe seizoen van de realityserie. Nu wordt eindelijk duidelijk hoe de vork echt in de steel zit.

Verloren stukje

In een video op YouTube waarin Pommeline samen met haar plastisch chirurg Diana naar de eerste aflevering van het huidige seizoen Temptation kijkt, barst ze in huilen uit. Uit de reacties bleek al snel dat er eerst een ander filmpje was geplaatst, maar de video nadat er een fragment uit was gesneden was herplaatst. Inmiddels is het 'verloren stukje' opgedoken, waarin de verleidster meer over de pijnlijke breuk vertelt.

Gevoelens

Tijdens het gesprek begint Pommeline te wenen, zoals ze het zelf zou noemen. De reden? Haar gevoelens. Op de vraag of ze Fabrizio aka kleurplaat leuk vindt, antwoordt de blondine: "Een beetje, maar ik hou nog steeds van Merijn."

Ze geeft toe dat niet zij, maar Merijn de relatie heeft beëindigd. "Hij heeft het uitgemaakt" snikt ze. Grote kans dat haar verliefdheid voor een ander de reden is dat de dj er een punt achter heeft gezet.

De weg kwijt

Dat Pommeline in de knoop zit met haar gevoelens verklaart het Instagram-bericht dat zowel zij als Merijn na de breuk plaatsten. "Pommeline was even de weg naar huis kwijt en moet een aantal zaken voor zichzelf gaan uitzoeken de aankomende tijd", schreven ze. Het lijkt erop dat ze vooral haar gevoelens moet gaan uitzoeken.

Merijn en Pommeline werden verliefd op elkaar toen Merijn nog een relatie had. Hij deed samen met zijn vriendin Lisa mee aan het verleidingsprogramma. Pommeline wist als verleidster zijn hart te veroveren.

Het stukje uit de video kun je hier bekijken.

Lees ook: Sneaky Lisa reageert op breuk Pommeline en Merijn  

Bron: Telegraaf