slogan

Plastische chirurgie op to do list van vlogger Jamie Li

Jamie Li praat in haar boek Sexy, but tired. But sexy. honderduit over shapewear en 'de flap'. Echter, in de nieuwste Beau Monde is de vlogster nog een stuk openhartiger over haar onzekerheden. 

Tummy tuck

Zo vertelt de 31-jarige moeder van twee dat ze zeker weten nog een keer onder het mes wil. "Ik durf het nog niet, maar ga het uiteindelijk wel doen", begint de vlogster. Jamie weet ook al aan welke lichaamsdelen ze dan aan wil laten sleutelen. "Ik wil grotere borsten en een tummy tuck. Maar zo'n borstvergroting kost vierduizend euro. Bij zo'n bedrag denk ik eerder aan schoenen, tassen en vakanties, dan aan borsten. Maar binnen nu en twee jaar gaat het vast gebeuren."

Lees ook: Exclusief! Jamie Li reageert op ophef rond boek

Derde kindje

Naast dat Jamie het nog een beetje spannend vindt, is er ook een andere reden waarom Jamie nog niet onder het mes is gegaan. "Dat ik nog niks aan mijn buik heb laten doen, is omdat we er nog niet uit zijn of we een derde kindje willen. Geen idee of je - eenmaal strakgetrokken - weer 'zomaar' zwanger kunt worden." Nou Jamie, flap of niet: wij vinden je prachtig!

Bron: Beau Monde Beeld: Instagram