slogan

Wait what! Gaan Peter Jan en Virginia Rens meedoen aan Temptation Island VIPS?

Word on the streets is dat ze bezig zijn met een nieuw seizoen van Temptation Island. Niet zomáár een seizoen deze keer, maar er zou een Temptation Islands VIPS in de maak zijn. Onze Temptation-insider Michella Kox zou ook al gevraagd zijn voor het programma, dat liet ze dit weekend op Facebook weten.  

Thanks, but no

"Ze willen me graag", schreef Michella bij een reeks foto’s van berichtjes die ze kreeg van een castingredacteur van het programma. De realityster heeft het nog even overwogen omdat ze groot fan is, maar laat vervolgens duidelijk weten: "Ik ga niet op dat eiland zitten met de vrouw van Peter Jan Rens." Zou dit betekenen dat Virginia en Peter Jan Rens overwegen het relatieavontuur aan te gaan? Het is in ieder geval duidelijk dat er weinig animo is vanuit de BN’ers.

Sterretje uit Oh Oh Cherso, Pauline Wingelaar van Echte Gooische Meisjes en YouTuber Kalvijn hebben naar verluidt allemaal laten weten geen interesse te hebben in de mogelijke Temptation Island VIPS. Ook Mascha Feoktistova, Jessie Jazz Vuijk en Stephanie Tency sloegen het aanbod naar verluidt af.

Lees ook:  Megan iets té loslippig over relatiestatus na Temptation Island

Bron: RTL, TelevisieGids, Beeld: ANP