slogan

Paris Jackson deelt zeldzame foto van broertje 'Blanket'

De kinderen van wijlen Michael Jackson - Paris Jackson, Prince Michael Jackson I en Prince Michael Jackson - blijven, op Paris na, veelal uit de spotlights. De meest mysterieuze Jackson-telg is toch wel echt jongste zoon Prince Michael Jackson II aka Blanket aka Bigi. Hij was slechts negen maanden toen hij op een wel heel bijzonder manier –bungelend over een balustrade – aan de wereld werd geïntroduceerd, maar verdween hij uit de schijnwerpers. 

Bigi Jackson 

Oorspronkelijk luidt zijn naam Prince Michael Jackson II, maar al snel kreeg hij van zijn vader de bijnaam ‘Blanket’, oftewel ‘dekentje’. De tiener probeerde een normaal leven te leiden, maar toch ging dat niet zo makkelijk. Iedereen op school wist dat hij ‘de zoon van’ was en dankzij zijn bijnaam was hij een makkelijk slachtoffer voor pestkoppen. Daarom besloot hij zijn naam te veranderen in Bigi Jackson

Bigi heeft verder geen social media, maar aan een foto te zien die Paris deze week deelde en net zo snel weer verwijderde, is te zien dat-ie erg close is met zijn familie. Op de foto is de tiener te zien met een aantal familieleden op de 86ste verjaardag van hun oma, Katherine. Gehuld in een zwarte hoodie, die zijn kenmerkende zwarte lange lokken verbergen, poseert hij samen met zijn zus Paris voor de camera. Bekijk de foto hieronder. Herken jij hem nog?

 

Beeld: Instagram, Getty