slogan

Olcay Gulsen: 'We waren verloofd'

Olcay Gulsen is nog steeds intens verdrietig om het overlijden van haar ex-vriend. In een interview met Weekend doet ze haar verhaal.

Enorme klap

Terwijl ze op een romantische trip met ex-lief Ruud de Wild was, kreeg ze het verschrikkelijke nieuws te horen dat haar (ex-)vriend was overleden. Een enorme klap voor de tv-presentatrice. "Je verwacht met vrienden samen oud te worden en dat maakte het voor mij zo heftig."

Lees ook: Olcay Gulsen voelt zich te grazen genomen door RTL-collega's

Onvervangbaar

Olcay had nog altijd een warme band met haar ex-lief, ook al was hun liefdesrelatie op een gegeven moment op. "Buiten dat we ooit verloofd zijn geweest, waren we jarenlang heel goede vrienden. Ik ben nu iemand kwijt die onvervangbaar is.”

Omdat ze alles op een rijtje moest zetten, brak ze na het verschrikkelijke nieuws met Ruud. Iets wat ze naar eigen zeggen móest doen. Toch is er absoluut geen bad blood tussen de twee. “Ik zou het zonde vinden als we geen vrienden meer kunnen zijn. Ruud is heel lief en begrijpend geweest. Voor hem waren het ook veel heftige dingen in de korte periode dat we samen waren.”

Beeld: BSR


,