slogan

Olcay Gulsen over eerste date met Ruud de Wild

Love is in the air! Nadat haar relatie op de klippen liep, vond Olcay Gulsen al gauw nieuw liefdesgeluk. De gelukkige? Niemand minder dan radio-dj Ruud de Wild. Aan Grazia vertelt ze openhartig over haar huidige liefdesleven. 

Eerste date

De twee kenden elkaar al een tijdje via de tv-wereld, maar de vonk sloeg pas echt over tijdens hun first date. "Ik zag Ruud naar binnen lopen en heb hem van buitenaf bekeken en voelde dat het een interessante man was. We kenden elkaar via Boulevard, maar het contact verwaterde. Toen ik net was verhuisd na mijn relatiebreuk, stuurde hij me een berichtje, of ik mee wilde doen aan zijn podcast.”

Lees ook: Ruud de Wild doet boekje open over relatie met Olcay Gulsen

Duidelijke

Die podcast sloeg ze vriendelijk over, maar de twee bleven wel contact houden. De twee bleken het zelfs zo goed met elkaar te vinden, dat ze inmiddels een leuk setje zijn. "De relatie is heel gelijkwaardig en in balans. Ruud is een uitgesproken persoon met een duidelijke mening die hij kan onderbouwen. Maar ook lief en zacht. Er zijn nog geen irritaties of discussies geweest. Omdat we heel like-minded zijn, frustraties en ruzies beginnen pas als mensen elkaar niet begrijpen. Ik kan uren met hem praten. Ik leer elke dag iets van hem, en andersom.” Aaahh!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op

Tekst: Sigrid Stamkot Beeld: BSR, Instagram


,