slogan

Olcay Gulsen over sexleven met Ruud de Wild

Hoewel er aan het prille geluk tussen Olcay Gulsen en Ruud de Wild alweer een einde is gekomen, lag dat volgens de tv-presentatrice zeker niet aan hun avonturen tussen de lakens. Integendeel zelfs.

Verliefd

Olcay gaf in meerdere interviews toe eigenlijk vrij weinig met sex te hebben. ''Als je verliefd bent is het leuk om sex te hebben, maar ik moet er niet aan denken om dit de komende veertig jaar nog te moeten doen. Het voelt als werk gewoon."

Lees ook: Olcay Gulsen bedolven onder kritiek

Sexleven

Tijdens haar relatie met ex-lief Frans Ghazi was het dan ook erg rustig tussen de lakens. "Met Frans had ik geen zin in sex, het was waarschijnlijk al een teken dat we meer vrienden waren dan geliefden", vertelt Olcay aan LINDA. Met Ruud was dit zeker niet aan de orde. "Ik ben superverliefd op hem en hij zegt de hele tijd ‘ik hou van je’. Dan gaat sex vanzelf. Hij is aantrekkelijk, maar ik ben vooral gevallen voor zijn intelligentie en brede kijk op het leven."

Het overlijden van een (ex-)vriend zorgde er echter voor dat Olcay haar relatie met Ruud on hold zette. "Het moment dat ik hoorde dat James was overleden, had ik gewoon even tijd en ruimte voor mezelf nodig. Ik kan er gewoon even niks bij hebben." Wel laat ze weten nog steeds contact met de radio-dj te hebben.

Bron: Show Beeld: BSR


,