slogan

OG3NE krijgt dag voor de finale meest bijzondere verrassing ooit

De meiden van OG3NE hebben donderdag aan iedereen laten zien wat ze in huis hebben, maar vanavond is het pas echt spannend voor de meiden. Lisa, Amy en Shelley zullen vanavond alles moeten geven tijdens de finale, willen ze er met de winst van doorgaan. De zangeressen worden omringd door familie en dierbaren, maar misten tegelijkertijd hun ongeneeslijk zieke moeder Isolde Vol. Al had die gisterenavond een bijzondere verrassing voor de meiden.

Verrassing

De drie werden gisteren dan enorm verrast, want hoewel hun moeder in eerste instantie thuis zou blijven, is ze toch naar Kiev afgereisd om haar dochters bij te staan. “Vanavond kregen we de verrassing van ons leven!!! Onze zieke mama is in Kiev. We kunnen niet geloven dat ze ons zaterdagavond gaat zien optreden, hier op het Eurovisie Songfestival! We’re gonna stand in line…”, schrijf het trio op social media.

Ziekte

Isolde moest het avontuur in eerste instantie aan zich voorbij laten gaan, omdat zij door haar zeldzame en kwaadaardige vorm van botkanker niet in staat was om naar Kiev af te reizen. De meiden zullen het nummer, dat speciaal voor hun moeder werd geschreven, vanavond dan ook met nog meer passie en overtuiging zingen. 

De finale van het Eurovisie Songfestival zal vanavond om 21:00 uur op NPO 1 te zien zijn. 

Lees ook: Foto: Zo ziet Conchita Wurst er écht uit

 

Een bericht gedeeld door OG3NE (@og3ne) op

Bron: RTL Beeld: Instagram, ANP