slogan

Oeps! Glazenwasser met ladder fietst vlak langs koning

Een glazenwasser uit Borger in Drenthe fietste eerder deze week nietsvermoedend door zijn dorp toen hij niet veel later overspoeld werd met berichten. Hij en zijn ladder hadden bijna de koning omver gereden. 

Koning

Herman Dinius was op weg naar huis toen hij plots werd staandegehouden door een man. Het bleek om de beveiliger van koning Willem-Alexander te gaan, maar Herman had niks in de gaten.

Lees ook: Prinses Alexia gaat viral op TikTok

Viral

"Ik had wel door dat er iets gaande was, maar ik dacht dat het om een bruiloft ging", vertelt hij aan RTV Drenthe. "Ik had niet in de gaten dat de koning daar stond. Ik dacht: ik moet daar even tussendoor. Later kwam ik er pas achter dat het op social media stond. Even later stond mijn telefoon roodgloeiend", legt hij uit.

Het voorval werd gefilmd, waardoor Herman in no time viral ging. "Als hij me vastpakt en ik val... Daarom zei ik: wat ben je nou aan het  doen man, gek?! Gewoon uit reactie", vertelt Herman. 

Kale gek

Herman vertelt dat hij er geen spijt van heeft. Hij kan er wel om lachen en is benieuwd of de koning er thuis nog wat over gezegd heeft. "Die zal wel gedacht hebben: 'Máxima, wat er vandaag gebeurde. Zo'n kale gek in Borger, die fietste me zo voorbij", aldus Herman.

Bron: FunX, NOS | Beeld: YouTube, BSR


,