slogan

O my: zo ziet Stephanie Pratt er nu uit

Stephanie Prattis that you? De realityster en 'zusje van' is bijna onherkenbaar geworden.

Plastische chirurgie

Het moge duidelijk zijn: de blondine lijkt na haar deelname aan The Hills, niet vies van een beetje plastische chirurgie geworden. Net als sister in law Heidi Montag ijkt ook Stephanie de afgelopen tijd aardig wat uurtjes in de stoel bij de chirurg te hebben gelegen. 

Lees ook: Deze oude bekende keert terug in The Hills

Exclusief interview

Stephanie zelf doet er overigens niet heel erg geheimzinnig over. Vier jaar geleden vertelde ze in een interview al dat ze wel het een en ander aan zichzelf wilde laten doen. "Ik zal wel een facelift willen als ik ouder word." Ook zou ze graag een boob job willen als ze kinderen zou krijgen. Echter reageerde ze een tijd daarna met de woorden 'no comment' toen haar naar bepaalde ingrepen werd gevraagd. 

Heidi deed daarentegen een boekje open over al haar ingrepen in een exclusief interview met Entertainment Tonight. De blondine kreeg na haar make-over, flink spijt van alle ingrepen. "Het was de meest heftige tijd van mijn leven, maar ik heb wel het idee dat ik er sterker en volwassener van ben geworden. Het zorgde ervoor dat ik naar mezelf ging kijken en mezelf afvroeg: 'Waarom heb ik dit gedaan?'"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stephanie Pratt (@officialstephpratt) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stephanie Pratt (@officialstephpratt) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stephanie Pratt (@officialstephpratt) op

Bron: CelebNow Beeld: BSR