slogan

Nóg meer HNTM-kandidaten bekend en het zijn geen onbekenden

Langzamerhand kun je alvast kennis maken met de deelnemers van Holland's Next Top Model. Gisteren schreven we al over drie kandidaten die hun deelname bekend maakten en nu zijn er nog een paar die met blijdschap laat weten mee te doen aan het modellenprogramma.

Een bekende

De kandidaten waar we het over hebben zijn geen onbekenden. Tim en Rijk Hofman hebben allebei al hun debuut op tv al gemaakt en nu gaat ook broer Sam Hofman carrière proberen te maken in de showbizz én in de modellenwereld.

Trots liet Tim het nieuws op Twitter weten. "M’n oudste broertje Sam (die geen professioneel oid model is, maar app-programmeur en club-dj) is dus pas random gescout voor Holland's Next Top Model en nu zit-ie in het programma, hahahaha." 

Lees ook: Grote veranderingen in het nieuwe seizoen Holland's Next Top Model

YouTuber

Naast Sam is er ook een YouTuber aanwezig in het programma. Samuel Verissimo, bekend van zijn eigen kanaal 'Samuel' en daarvoor van een YouTube-kanaal met drie vrienden. "Ik doe mee met HNTM, daarom ben ik ook zo afwezig geweest", schrijft hij op Instagram. Zal dat betekenen dat hij het ver heeft weten te schoppen?

Oud-deelnemer

De oplettende kijker heeft het vast al opgemerkt. In de video die HNTM gisteren postte, zag je al een aantal knappe koppen voorbij komen en tussen die negen personen was een oude bekende te zien. Namelijk Benjamin. Zal het hem dit keer wel lukken de finale te halen? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sam Roman Hofman (@samrhofman) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Samuel Verissimo (@samuelverissimo) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Benjamin van Dam (@benjaminvd_) op

Bron: RTL, Cosmopolitan NL Beeld: Instagram, HNTM


,