slogan

Peek-a-boob: 7 sexy nipplegate momenten van celebs

De ergste nachtmerrie van een vrouwelijke celeb? Als haar borst voor het oog van de camera zijn eigen leven begint te leiden. Kortom: de nipple slip. Ze variëren van een tepel sneak peek tot een hele borst; Grazia zet de 7 opvallendste nipplegates op een rij.

1. Keira Knightley


Woops, someone’s in trouble! Terwijl Keira tijdens de première van Pride & Prejudice over rode loper paradeert, wordt het duidelijk dat haar stylist de fashion tape is vergeten…

2. Janet Jackson


Het was hét tv-moment van 2004: Janet Jackson die tijdens de Super Bowl haar hele borst aan de wereld showde. Nope, we zijn het nog niet vergeten! En Justin Timberlake vast ook niet.

3. Paris Hilton


Dat Paris regelmatig zonder ondergoed op een feestje verschijnt, zijn we inmiddels wel van haar gewend. Maar ook een nipple slip tijdens een New Years Eve party ontbreekt niet op haar lijstje.

4. Nicki Minaj


Met haar volle boezem en liefde voor kleine topjes, mag Nicki Minaj zich inmiddels wel de koningin der nipplegates noemen. Ook tijdens haar optreden bij de Good Morning America Talkshow had het publiek weer genoeg om over te praten.

5. Katie Price


Katie Price aka Jordan is geen verlegen typje en deelt graag elk deel van haar lichaam met de wereld. Maar we hebben het gevoel dat het deze keer, tijdens de lancering van haar biografie, niet helemaal gepland was.

6. Rachel McAdams


Rachel bewijst dat een dergelijk ongelukje zelfs de beste kan overkomen. Hoewel ze er van top tot teen classy uitziet, komt er tijdens de première van The Family Stone toch iets over het randje van haar jurk kijken.

7. Peaches Geldof


Voormalig wild child Peaches liet zich tijdens de Young Hollywood Awards van haar beste kant zien, want de fotografen konden zó in de zijkant van haar jurk gluren.

Beeld: Getty