slogan

Nieuwe verleiders en verleidsters van Temptation Island VIPS bekendgemaakt

Hoewel we op dit moment nog volop in het huidige seizoen van Temptation Island zitten, draait de geruchtenmolen volle toeren over de verleid(st)ers van het komende seizoen van Temptation Island VIPS. RTL bevestigt nog niks, maar een aantal speurneuzen weten nu al te achterhalen welke knappe singles meedoen aan het programma.

Bekend gemaakt

Michella Kox maakte de koppels die meedoen al bekend en het Instagram- en Facebookaccount Team Tempa deelt alle laatste nieuwtjes over verleiders en verleidsters. Gisteravond maakten zij zes nieuwe kandidaten bekend dus hun best zullen doen om de koppels te verleiden.

Lees ook: Deze drie bekende dames zijn gestrikt als verleidster in Temptation Island VIPS

Namen

De eerste vier verleiders die hoogstwaarschijnlijk meedoen aan het programma zijn Svenno de Veer, een voedingscoach uit Oosterhout, model Daan Akkerman, personal trainer en vlogger Sam Hoogland a.k.a. Lord Buffel en Max Wijnen die een hoop beroepen op zijn cv heeft staan, waaronder danser, kapper en entertainment. 

Naast de mannelijke verleiders, maakte Team Tempa ook twee verleidsters bekend. Lie Meurs, zij deed al eerder mee aan Ex On The Beach en playmate Mira Soeteman

Het is nu nog maar de vraag of deze dames en heren ook echt meedoen aan Temptation Island VIPS. Je zult er maar op één manier achterkomen... Nog even geduld dus. 

Beeld: Facebook, Temptation Island VIPS