slogan

Nieuwe regels in nieuw seizoen Temptation Island

Hoewel het uitzenden van het nieuwe seizoen van Temptation Island in Nederland nog onzeker is, is de kogel in België wel al door de kerk. Temptation Island zal daar in februari op de buis verschijnen, mét nieuwe regels... Zo maakte Belgische zender VIJF bekend in een mysterieus filmpje. 

Speculaties

Al dagen wordt er flink gespeculeerd over het nieuwe seizoen van Temptation Island. Alle vier (of vijf) de koppels zouden immers al zijn uitgelekt, en een enkele verleider claimt al dat hij dit seizoen alle vrouwenharten op hol doet slaan.

Lees ook: Temptations Channah showt foto van post-baby body

Nieuw seizoen

België kan zijn borst dus gaan natmaken voor een nieuw seizoen mét nieuwe spelregels. Wat die nieuwe spelregels precies inhouden is nog niet duidelijk, maar wellicht heeft het te maken met het gerucht dat er dit seizoen - mochten we de roddels geloven - vijf koppels meedoen. 

Volgens VIJF wordt het nieuwe seizoen in België gewoon uitgezonden, ondanks de vele kritiek die het programma over zich heen kreeg. “Producent Warner verzekerde ons dat de opnames op een correcte manier zijn verlopen, er zijn bovendien tijdens of na de opnames van het nieuwe seizoen geen klachten gesignaleerd. Vandaar de keuze van VIJF om de kakelverse afleveringen in februari uit te zenden", liet een woordvoerder weten.

Bron: HLN | Beeld: Temptation Island, Twitter


,