slogan

Nicolette van Dam wint Beauty Icoon Award

Maandagavond werden voor de vierde keer de Holland Beauty Awards uitgereikt. Voor het eerst kon er ook gestemd worden op een beautyicoon. And the winner is... Nicolette van Dam!

De zwangere Nicolette ging naar huis met de Beauty Icoon Award. De presentatrice nam de prijs in ontvangst in The Harbour Club in Amsterdam, waar het evenement plaatsvond.

Beautyicoon

“Ik voel me vereerd, juist omdat dit een publieksstemming is, al is “icoon” een groot woord. Ik heb een waanzinnig gestylde shoot voor Beau Monde gedaan en recentelijk ook een supershoot voor Grazia, maar normaal gesproken ga ik “easy” de deur uit. Ik probeer de dingen die ik doe zo goed mogelijk te doen en vind het fijn om er goed verzorgd uit te zien”, zei Nicolette erover. Ze was niet alleen winnares, maar ook presentatrice van het evenement.

Prijzenregen

De prijzenregen is een initiatief van de Sanoma-glossy's Beau Monde, Grazia, Marie Claire en Nouveau en werd dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Lezeressen konden opnieuw stemmen op hun favoriete beautyproducten. Check hieronder de winnende producten.

Lippen: Clinique Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm Grandest Grape Ogen: Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Baby Doll Foundation/primer: Chanel Les Beiges Damesgeuren: Chloé SeeByChloé Herengeuren: Dior Homme Cologne Nagels: Essie Cuticle Oil Gezichtsverzorging Luxe: Lancôme Advanced Génifique Gezichtsverzorging: L'Oréal Paris Skin Perfection Serum Lichaamsverzorging: Shiseido Super Slimming Reducer Haar: Toni&Guy Hair Meet Wardrobe Glamour Volume Plumping Whip

Je kunt de winnaars hier bestellen!

Zwangere Nicolette met haar Award.

Nicolette als presentatrice.

Ook Hilmar Mulder (Grazia), Brigitte Speekman (Nouveau), Claudia Straatmans (Marie Claire) en Mies de Vries (Beau Monde) waren aanwezig.

Beeld: ANP