slogan

Nicolette van Dam over sexscènes

Ze is vanaf deze week te zien in de romkom F*ck de Liefde. Grazia sprak op Curaçao met Nicolette van Dam (35).

In shape

De film zit vol strandscènes. De druk om in shape te zijn was er dan ook bij Nicolette, maar dat bleek nogal een uitdaging te zijn. "Ik heb vlak voor deze opnames het kookprogramma Klinkt Smakelijk gedaan. Elke dag moest ik een scala aan gerechten proeven. Soms was het zo lekker en verrassend, dat ik de keuken in ben gegaan om nog een bakje voor thuis mee te nemen. Ik wist dat ik op mijn figuur moest letten, maar ik word er recalcitrant van als ik denk: ik moet nu helemaal strak."

Lees ook: Nicolette van Dam en Bas Smit beleven horrornacht

Sexscènes

Onzeker wordt ze er niet van dat ze niet het figuur had dat ze eigenlijk zou willen, maar "Ik ben blij dat ik niet, zoals Bo Maerten en Nienke Plas, in een bikini hoef rond te paraderen. Je voelt je toch kwetsbaar op de set en straks ben je in de bioscoop op een groot scherm te zien."

Al is bloot voor de camera staan niets nieuws voor de actrice. "Ik heb in Voetbalvrouwen gespeeld. Daar zaten behoorlijke vrijscènes in", vertelt ze. Maar we zullen haar niet anytime soon in een sexscènes zien. "Toen vond ik dat geen probleem, maar ik zou dat nu niet meer zo snel doen", sluit ze af.

Het hele interview lees je in de Grazia die nu in de winkel ligt.

Tekst: Anette de Vries | Beeld: BSR


,