slogan

Net binnen: nieuwe BN'ers Expeditie Robinson 2019 bekendgemaakt

De start van het 20e seizoen Expeditie Robinson komt eraan. Vanaf zondag 1 september zit menig fan weer op het puntje van hun stoel om te kijken naar de spannende strijd. Wie doen er dit jaar mee?

Wie o wie?

Het is altijd gissen naar welke BN'ers er meedoen aan het populaire programma. In totaal gaan twintig deelnemers dit seizoen zestien weken lang de battle met elkaar aan. Onlangs werden de eerste namen bekendgemaakt: 3FM-dj Frank van der Lende, YouTuber Dionne Slagter, ook wel bekend als Onnedi, RTL Nieuws verslaggever Jaap van Deurzen en voormalig Dolly Dot Anita Heilker.

Zojuist zijn er nog zes kandidaten onthuld. En dat zijn... YouTuber en Presentator Rijk Hofman, radio-dj Eva Koreman, dj en presentatrice Eva Cleven, 24Kitchen-kok Hugo Kennis, voormalig handbalster Yvette Broch en radio-dj Fien Vermeulen.

In totaal zijn er 20 kandidaten, de rest wordt op een ander moment bekendgemaakt. Andere namen die al een tijd rondgaan, zijn Rob Geus,  Kelvin Boerema, Tom Coronel (of misschien Tim), Thomas Berge, Mariana Verkerk en zangeres Shary-An Nivillac.

Lees ook: Zien: allereerste beelden nieuw seizoen Expeditie Robinson

Verandering

In case you missed it, het programma is van RTL 4 naar RTL 5 verhuist. Daarom is ook donderdag niet meer de uitzenddag van Expeditie Robinson, maar zondag om 20:00 uur. Eindlandpraat daarin tegen, wordt wel nog op RTL 5 uitgezonden om 21:30 uur. 

In 2017 zag Kaj Gorgels de winst aan zijn neus voorbij gaan, maar nu is hij terug en wel als presentator. Samen met Nicolette Kluijver zal hij het programma presenteren.

Expeditie Robinson 2019 start zondag 1 september om 20:00 op RTL 4.

Beeld: Expeditie Robinson

 


,