slogan

Monique Smit: 'Mijn vriend in joggingbroek vind ik sexy'

Voor Grazia poseerde Monique Smit (25) als een Alice in Wonderland gekleed in sprookjesachtige jurkjes in Madurodam, maar als de presentatrice en zangeres thuis in Volendam is houdt ze het een stuk simpeler qua kleding.

Huispak "Ik heb een mooi huispak (niet die van Roy Donders!) met een strakke broek en een goede strakke top erboven," vertelt de blondine deze week in Grazia. Ook haar vriend Martijn met wie Monique sinds negen maanden een relatie heeft, kleedt zich makkelijk in huiselijke kring. "Mijn vriend loopt ook vaak in een joggingbroek, dat vind ik heel sexy."

Zonder make-up Het is niet dat Monique niets om kleding geeft. "Ik vind mooie kleding wel belangrijk en zorg er ook altijd voor dat ik er verzorgd uitzie en mijn nagels in een kleurtje gelakt zijn." Zich dagelijks optuigen voor haar liefje is er echter niet bij. "Ik moet er niet aan denken om me iedere avond op te tutten en een mooi jurkje aan te trekken. Ik vind dat je in een relatie juist jezelf moet zijn en dat ben ik niet als ik er helemaal opgedirkt bij sta." Gelukkig denkt vriendlief er ook zo over. "Martijn ziet mij het liefst zonder make-up, gewoon normaal."

Achter de schermen bij haar shoot voor Grazia vertelde Monique ook hoe zij het liefst het weekend met haar liefje doorbrengt. Bekijk het hier onder.

Beeld: Berna Okué