slogan

Monica Geuze: 'Vriendschappen komen en gaan'

Vlogster Monica Geuze krijgt vaak de vraag of ze ruzie heeft met bepaalde mensen. In haar nieuwste vlog reageert ze voor het eerst uitgebreid op deze geruchten.

Ruzie

Zo vertelt de brunette dat het haar opvalt dat volgers vaak vragen of ze ruzie heeft met iemand of dat ze niet meer met bepaalde mensen omgaat. "Het enige wat ik daarover wil zeggen: mocht er een ruzie zijn, dan zou ik dat nooit openbaar in een video verkondigingen'', aldus Monica.

Lees ook: Onthuld: zó krijg je net zo'n stralende huid als Monica Geuze

Goede vibes

''Naar mijn idee is het best normaal dat mensen komen en gaan in je leven en dat je bij bepaalde mensen misschien dacht dat ze anders waren dan dat ze uiteindelijk zijn", legt ze uit. Sinds de geboorte van haar dochtertje Zara-Lizzy wil ze dan ook alleen maar mensen om zich heen die haar goede vibes geven. 

“Het is normaal dat je van sommige mensen afscheid neemt in het leven, omdat je denkt dat het beter is voor jezelf. En vooral nu ik moeder ben denk ik: het is lekkerder om daar chill over te zijn. Ik heb geen zin om me druk te maken over wat anderen van mij vinden'', sluit ze af. 

Je kunt het stukje hieronder in de vlog terugzien.

 

Beeld: YouTube, BSR


,