slogan

Monica Geuze openhartig over moeizame band met ouders

In haar boek My Way schreef ze ooit al openhartig over de moeizame band die ze met haar vader had. Sinds de scheiding tussen hem en haar moeder, besloot Monica Geuze het contact te verbreken. Mede omdat hij al snel een nieuwe partner had, wat voor haar toch een beetje voelde als verraad. Toen dochtertje Zara-Lizzy op komst was, veranderde uiteindelijk alles...

Band met moeder

Want hoewel ze vooral haar vader het een en ander verweet, werd de band er met haar moeder ook niet beter op. "Als mijn moeder en ik vijf minuten met elkaar in een ruimte zijn, komt er gewoon wrijving.

Lees ook: Awkward: Monica Geuze weigert interview

Gevoelens

De komst van haar dochtertje veranderde veel in haar leven. Niet alleen de slapeloze nachten en poepluiers, maar ook het contact met haar ouders. "Eigenlijk op het moment dat ik zwanger was, dacht ik: 'Ik heb straks een kind en dat is hun kleinkind, ik wil haar sowieso niet haar opa en oma ontnemen, omdat ik moeite heb met het feit dat mijn vader vroeger is weggegaan'."

Sindsdien is het contact weer hersteld en brengt Monica samen met Zara-Lizzy regelmatig tijd met haar ouders door. Gelukkig maar!

Bron: De Gevaarlijkse Wegen Van De Wereld Beeld: BSR


,