slogan

Monica Geuze klapt uit de school over einde realityserie

Monica Geuze verklapt in een nieuwe vlog op haar YouTube-kanaal hoe de realityserie Like Monica gaat eindigen en of er nog een vervolg gaat komen. 

Opnames

Sinds begin mei zijn de opnames van de serie weer van start gegaan. Dit leuke nieuws vertelde ze toen ook in haar vlog. 

Afgelopen weekend vierde de vlogger haar verlate birthday party bij haar thuis, omdat het eerder niet kon vanwege het coronavirus. Nu verklapt ze in haar video ook meteen dat haar verjaardag het einde wordt van de serie. "Mijn verjaardag wordt het einde van de serie. Wat ook betekent dat het er bijna op zit." 

Lees ook: Monica Geuze geeft duidelijkheid rondom nieuwe afleveringen Like Monica

Keerzijde

Echter zat er ook een keerzijde aan het vieren van haar verjaardag. Doordat dit feestje ook meteen het einde betekent van de serie, mocht Monica dat niet in haar vlog laten terugkomen. Wat bij de blondine tot grote teleurstelling zorgde.

"De serie heb ik besloten te doen, omdat het me leuk leek. Ik dacht dat het zou meevallen, maar ik merkte wel dat ik veel minder kan doen wat ik het liefst doe en dat is dit. En veel minder oprecht en dat is juist waarom ik het zo leuk vind, omdat ik altijd honderd procent mezelf kan zijn." 

De blondine laat weten dat de kans klein is dat er nog een vervolg komt op de serie. "Uiteindelijk vind ik dat de afleveringen heel leuk zijn geworden, maar dat het dan toch misschien niet iets voor mij is om daar in ieder geval op dit moment mee door te gaan."

Bekijk hieronder de YouTube-video van Monica. 

Bron: RTL Boulevard I Beeld: YouTube, BSR 


,