slogan

Monica Geuze doet opvallende onthulling over stalker

In een nieuwe YouTube-video van oud-profvoetballer Andy van der Meijde vertelt Monica Geuze openhartig over haar relatie met Lars, haar bevalling én doet ze een opvallende onthulling over een stalker. 

Stalker

In Andy's nieuwste video rijden hij en Monica samen naar Amsterdam, om ondertussen openhartig te kletsen over van alles en nog wat. Andy vraagt Monica het hemd van het lijf en vraagt op een gegeven moment of ze ooit last heeft gehad van een stalker. 

Lees ook: Monica Geuze verwijdert Lars voorgoed van haar lichaam

Berichtjes

"Ik heb wel laatst iets heel bizars meegemaakt op Instagram", vertelt Monica. "Er was een of andere gozer die me denk ik wel 120 berichten per dag stuurde." Deze persoon stuurde Monica dingen zoals 'ik kom je halen' en 'als je op vakantie wil, zorg ik wel voor je dochter'. 

"Op een gegeven moment ben ik naar de politie gegaan. Hij bleek al in een soort van inrichting te zitten", gaat ze verder. Monica vertelt dat ze niet zo snel bang is voor berichtjes die via social media worden gestuurd, maar "voor hetzelfde geld staat hij wel ineens voor je deur", legt ze uit.

Uiteindelijk is het gelukkig goed afgelopen en heeft de politie hem geconfronteerd. "Hij was heel erg geschrokken en vertelde dat het nooit zijn bedoeling is geweest", aldus Monica. 

Bron & Beeld: YouTube, BSR


,