Moederdag: chocolade, aardbeien & bubbels

Chocolade, aardbeien en bubbels. Dat is waar moeders van houden. De verse aardbeien laten we nog even links liggen, want...

Chocolade, aardbeien en bubbels. Dat is waar moeders van houden. De verse aardbeien laten we nog even links liggen, want pas vanaf een paar weken komen de eerste lentekoninkjes van de volle grond en zijn ze op hun lekkerst. Voor moeders maken we aardbeienbubbels met een rijke boterham met échte vlokken.

Aardbeienbubbels met chocoladetoast:

1 snee briochebrood
1 el aardbeienlikeur
1 glas prosecco of cava
roomboter
25 g chocolade, wit, melk, puur of extra puur – kies zelf!
fruitpeper (met molentje)

Rooster de snee briochebrood. Laat even afkoelen terwijl je de aardbeienbubbels maakt: schenk de likeur in een flute en schenk er de prosecco op. Besmeer het brood nu dik met de roomboter en rasp er de chocolade grof boven. Bestrooi met versgemalen fruitpeper.

Laatste nieuws