slogan

Micky Hoogendijk wil einde maken aan strijd met Patricia Paay

De scheiding van Adam Curry en Patricia Paay in 2009 kwam voor velen als een schok, helemaal toen later bleek dat hij zijn hart verloren had aan voormalig actrice Micky Hoogendijk. De glamourdiva was woest op de minnares van de man met wie ze twintig jaar getrouwd was. Micky onthult in Weekend dat ze aan die strijd graag een einde wil maken.

Thee met koekjes

Ook zij leeft inmiddels alweer twee jaar zonder Adam, nadat zij in 2015 na drie jaar huwelijk besloot de scheidingspapieren aan te vragen. Toch is er aan de strijd tussen Patricia en haar nog altijd geen einde gekomen en dat wil ze nu graag veranderen. “Ik heb in het verleden al eens met Patricia gebeld en gezegd: ‘Laten we alsjeblieft een kop thee drinken samen, met een koekje erbij. Ik neem dan de koekjes mee’, maar dat is niet doorgegaan.” Ook laat ze weten dat haar uitnodiging niet de eerste keer was. "Maar het was wel aan Patricia om daar ja op te zeggen."

Bedrogen

Hoewel Micky de strijdbijl dus graag zou begraven, vindt ze de beschuldigingen van Patricia niet helemaal terecht. Volgens haar heeft Patricia haar ex-man Joey Fresco destijds ook bedonderd met Adam, waarmee ze wil zeggen dat zij niet de enige is die fout zit. “Tenminste, wat je fout wil noemen, want ik was niet degene die getrouwd was.” Ze vervolgt: "We zijn allemaal geen heiligen."

Micky hoopt dan ook dat ze er in de toekomst nog eens over kunnen praten, aangezien ze beide niet meer in Adams leven zijn. "Dat hele idee van: ik moet iemand haten en boos op iemand zijn, is een soort vasthouden aan dingen. De enige manier om los te laten is door met elkaar te communiceren."

Lees ook: Patricia Paay haalt uit naar Patty Brard

Bron: Weekend Beeld: iStock