slogan

Michella Kox doet nog meer schokkende onthullingen over Niels en Rosanna

Gisteren deed Michella Kox schokkende onthullingen over Temptation Island-ster Niels die vreemd zou zijn gegaan. De roddel queen toverde een hoop sleaze & dirt tevoorschijn en gooit nu nog meer olie op het vuur.

Eerlijk ruilen

Michella heeft haar haat voor Rosanna nooit onder stoelen of banken gestoken en ook dit keer had ze geen liefdevol kerstbericht voor haar. Dinsdagochtend kondigde de realityster aan dat ze bewijsmateriaal had van Niels die buiten de pot piste en dat maar al te graag met de rest van de wereld wilde delen.

Zo gezegd, zo gedaan. 's Avonds zette ze een filmpje op YouTube, waarin ze haar verhaal deed. Michella kreeg de privéfoto's van een meisje toegestuurd, zo vertelt ze. De dame werd door Niels benaderd omdat hij haar tatoeages mooi vond en zo raakten ze aan de praat. De gesprekken werden al snel intiem en dus besloten ze naaktfoto's uit te wisselen. Met elkaar afspreken is er nooit van gekomen, maar de kiekjes waarin Niels zijn geslachtsdeel laat zien zijn ook niet mis.

Reactie

Toen Michella de foto's ook op Instagram slingerde, besloten Niels en Rosanna in te grijpen. Beiden lieten ze in een video weten dat de foto's inderdaad echt zijn, maar niet recent verstuurd zijn. Niels zou met het meisje hebben aangepapt in de periode na Temptation Island VIPS, toen hij en Rosanna tijdelijk uit elkaar waren. "Ja boeiend, daarna zijn we weer bij elkaar gekomen", aldus Rosanna.

Allemaal leugens, slaat Michella terug. Ze laat zien dat de foto's namelijk op 2 december zijn gemaakt én wijst kijkers erop dat Rosanna's tas aan de trap hangt. Voor het de beelden kun je een kijkje op haar Insta Stories nemen. 

Lees ook: Zien: Michella Kox deelt foto uit oude doos van EOTBDD's Brody

 

Bron: RTL Boulevard Beeld: Temptation Island


,