slogan

'Meghan Markle ziet presidentschap wel zitten'

De Britse Lady Colin Campbell, schrijfster van het boek Meghan and Harry: The Real Story dat donderdag verschijnt, vertelt in een interview met The Daily Mail dat Meghan Markle het wel ziet zitten om president van Amerika te worden. 

Politieke ambities 

De 70-jarige Lady Colin vertelt hoe de vrouw van prins Harry al een tijdje politieke ambities heeft en dat de beslissing om naar de Verenigde Staten te verhuizen onderdeel was van haar politieke plan.

Nadat ze in maart hun laatste taken als seniorleden van de koninklijke familie hadden vervuld, verlieten Harry, Meghan en zoon Archie Engeland voor een nieuw leven in de VS. 

Lees ook: Hebben: dit is de favoriete dagcrème van Meghan Markle

Boek

"Ik weet dat de hertogin van Sussex politieke ambities heeft en er is mij verteld dat ze op een dag president wil worden." vertelt de schrijfster. Ze voegt eraan toe: "Ik denk dat alles wat ze doet, het verlaten van de koninklijke familie en verhuizen naar Californië deel uitmaakt van haar plan en ze heeft Harry meegenomen."

Lady Colin heeft een nieuw boek geschreven over het paar genaamd Meghan and Harry: The Real Story. In een interview met The Times in juni onthulde de auteur dat het koppel erg enthousiast was over het boek. 

De reden hiervoor was dat de eerste koninklijke publicatie over Diana, Princess of Wales een bestseller van de New York Times werd. 

Bron: Express UK I Beeld: BSR

 


,