slogan

Mascha Feoktistova: 'Ik vind het prima om open te zijn over de trio's die ik doe'

Ze was er als een van de eersten bij en is inmiddels ook niet meer uit YouTube-land weg te denken. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Mascha 'Beautygloss' Feoktistova. Maar ondanks dat Mascha vooral begon met make-up tutorials, is dat inmiddels niet meer de enige reden waarvoor mensen naar haar kanaal gaan. 

Educatief

Waar ze je op haar kanaal Vloggloss meeneemt in haar dagelijkse leven door middel van vlogs, is haar kanaal Beautygloss juist bedoeld voor losstaande video's. Zo maakt ze voor dit kanaal video's over make-up, neemt ze mukbangs op, doet ze aan storytelling, maar heeft het ook een educatief tintje.

Lees ook: Mascha 'Beautygloss' Feoktistova lanceert eigen kledingcollectie

Orgietent

"Ik deel onderwerpen die mensen aan het denken kunnen zetten. Zo kreeg ik na m'n bezoek aan Burning Man veel vragen over de 'Orgy Dome'. Mensen wilden weten wat er in die orgietent gebeurde en wat ik daar had gedaan", vertelt ze aan Beau Monde. 

"Ik vind het prima om daar open over te zijn, maar dan wel op een educatieve manier: 'Jep, wij doen weleens een trio, maar stel dat je het zelf gaat doen, wat zijn dan je grenzen?' Mijn streven is om content te maken waar mijn kijkers iets uit kunnen halen. Het is niet doelloos spelen met de nieuwste mascara of oogschaduw", aldus Mascha.

Bron: Beau Monde | Beeld: BSR


,