slogan

Mascha 'Beautygloss' Feoktistova openhartig over sexleven

Mascha Feoktistova trouwde twee jaar geleden met haar man Gregor, met wie ze al jaren helemaal happy is. In de nieuwe YouTube-video van Jamie Li vertelt de vlogster over haar liefdesleven en komt ook haar sexleven ter sprake.

Hoe vaak?

Na een aantal minuten over Instagram en influencen gepraat te hebben, gooit Jamie het over een andere boeg en besluit ze Mascha brutaal naar haar sexleven te vragen.

"Wat is gangbaar voor het aantal keer dat jullie per maand of per week sex hebben?, vraagt Jamie. "Nou, dat hangt er vanaf of ik ongesteld ben of niet want wij sexen niet als ik ongesteld ben", antwoord Mascha. "Twee keer per week hebben we meestal sex, maar soms zijn we ook allebei heel moe. Dan gaan we naar bed en vallen we gewoon in slaap. Het kan dus ook zo zijn dat we een hele week geen sex hebben", gaat Mascha verder. 

Lees ook: Mascha deelt before en after van nosejob

Libido

En als de twee een hele week geen sex hebben, is ook meteen te merken dat het libido omhoog schiet. "Je merkt dan ook wel dat je allebei een soort van wil, en dat zeggen we dan ook gewoon tegen elkaar. Hij is altijd heel direct daarin. Soms ben ik ergens, aan het werk bijvoorbeeld, en dan belt-ie me op zo van: 'Hey, als je straks thuis komt dan weet je het ff...", legt Mascha uit.

"En zeg je dan ook wel eens 'Nee, daar heb ik geen zin in?", vraagt Jamie. "Oh nee, ik vind het wel leuk", antwoordt Mascha met een grijns op haar gezicht. 

Als laatste vraagt Jamie nog of Mascha ook open zou staan voor een open relatie, maar dat ziet de beautyguru niet zo zitten. "Ik zou nooit een open relatie kunnen hebben."

Bron & Beeld: YouTube, BSR


,