slogan

Martijn Krabbé: 'Ik ben tien kilo aangekomen'

Nu de sportscholen gesloten zijn en de voorraad van snacks weer behoorlijk is aangevuld in de supermarkten, is het tijdens deze thuisquarantaine maar wat moeilijk om constant snaaien te weerstaan. Zo ook voor Martijn Krabbé, vertelt hij.

Aangekomen

In de talkshow Beau Blijft Binnen van Beau van Erven Dorens laat de presentator weten dat de The Voice Kids-kijkers wel eens een verschil zouden kunnen merken tussen de afleveringen die nu op tv zijn en de finale die in juni gaat plaatsvinden.

"Ik had toen net maanden een dieet gevolgd en ik was 82 kilo, wat voor mij fantastisch is. Nu is er tien kilo bij. Voor mij is het geleidelijk gaan, maar de afgelopen weken wat sneller. Maar op televisie ben je dan in één week opeens ontploft."

Lees ook: Martijn Krabbé reageert op The Voice-ruzie met Anouk

Uiterlijk

Tijdens het laatste seizoen van de volwassen editie van The Voice kreeg hij ook al regelmatig kritiek op zijn uiterlijk. Zo was het 'oranje uiterlijk' wekenlang het onderwerp van gesprek op Twitter. 

Toen collega Chantal Janzen vervolgens aan hem vroeg of dat Martijn toevallig carnavalsplannen had, reageerde hij met de woorden: "Nee, zeker niet. Maar als ik zou gaan, dan ga ik in wortelpak. Ik heb het al twee weken aan. Hoe dan ook, dankjewel Chantal." 

Je kunt in ieder geval niet ontkennen dat Martijn over een heerlijke portie zelfspot beschikt.

Bron: RTL | Beeld: BSR

 


,