slogan

Marieke Elsinga in tranen op Instagram

Werp een snelle blik op social media en je wordt getrakteerd op lots of perfecte plaatjes. Van afgetrainde lijven tot aan prachtige vakantiefoto's. Realistisch? Lang niet altijd. Zo vindt ook Marieke Elsinga.

Uitgelopen mascara

Want waarom zetten we onszelf alleen met een brede glimlach op Instagram? We zijn ook weleens niet zo happy, maar dat laten we niet zien. Nonsens, vindt Marieke. En dus postte ze gisteren een foto waarop de uitgelopen mascara van het huilen goed zichtbaar was.

Lees ook: Autsj: Marieke Elsinga deelt sneer uit naar Wietze

Verdrietig

"Op social media lacht iedereen. Wie maakt er immers een foto als je huilt? Toch is huilen soms zalig. Ook ik ben wel eens verdrietig, saggo, eenzaam. Net nog. Om niks hoor. Maar tranen zie je nooit op Insta. Dus daarom. En no worries: niks aan het handje", schrijft de RTL Boulevard-presentatrice.

Haar volgers, waaronder haar collega's, zijn het duidelijk met haar eens. "Precies! Niemand is waterproof...", schrijft Fatima Moreira de Melo. Ook Qmusic-collega Mattie Valk reageert en noemt haar een topper. Van Leco van Zadelhoff krijgt Marieke nog wat opbeurende woorden. "Heerlijke, leuke, lieve, echte vrouw!!! Love you." Nou, als je daar niet vrolijk van wordt?

Beeld: Instagram, BSR


,