slogan

Make-up artist Kim Kardashian deelt ultieme beautytrick

We all need a Mario Dedivanovic in our lives! De make-up artist is verantwoordelijk voor bijna alle looks van Kim Kardashian. En aangezien zij er altijd uitziet om door een ringetje te halen, nemen we zijn make-up advies maar wat graag aan.

Vaste make-up artist

De realityster mag dan wel een eigen make-uplijn hebben, haar snoet voorziet ze bijna nooit zelf van de nodige maquillage. Daarvoor heeft ze haar vaste make-up artist die haar omtovert tot een ware goddess

Lees ook: Hilarisch: Kim Kardashian legt aan North uit waarom ze beroemd is

Highlighter

Gelukkig is hij de moeilijkste niet en wil hij ook het normale publiek graag voorzien van wat tips & tricks in de wereld van beauty. Nu is hij natuurlijk de koning van de contour, maar is-ie ook expert wat betreft highlighter. Enne, wat blijkt; wij vergeten al die tijd één deel van ons gezicht te highlighten. Zo brengen we wat op de punt van onze neus aan, op onze cheekbones en onder onze wenkbrauwen, maar vergeten we volgens Mario om wat op ons voorhoofd te deppen. 

"Ik vind het fijn om een klein beetje highlighter om in de hoeken van het voorhoofd aan te brengen. Als ze dan hun hoofd draaien op de rode loper, lijkt het net alsof hun gezicht glimt." Ondanks dat de meesten van ons niet regelmatig op een rode loper staan, is het wel een trucje die we maar al te graag willen toepassen.

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: BSR

 


,