slogan

Dít Love is Blind-koppel is weer samen

In Love is Blind zagen we dat Damian en Giannina niet met elkaar trouwden. Echter, is het stel momenteel wel samen. Dit is te zien in de reünie-special van het programma

Heftige momenten 

De laatste aflevering van het programma bevatte een aantal heftige momenten. Eén daarvan was toen Damian en Giannina bij het altaar stonden. Giannina zei volmondig 'ja!', terwijl Damian het niet zo zag zitten om te trouwen. 

Damian had het idee dat Giannina het niet graag genoeg wilde. Ook vond hij dat ze er nog niet klaar voor was. Zoals je kan verwachten eindigde dit met grote discussie, maar gelukkig hebben de twee elkaar later alsnog gevonden. 

Lees ook: Love is Blinds Amber heeft nieuwe coupe

Eigen tempo

Als Giannina terugkijkt naar haar huwelijksdag, respecteert ze Damians beslissing. "Waar we nu zijn, is juist voor ons. We kunnen gewoon daten. Hij heeft zijn huis en ik het mijne. We leren elkaar kennen in ons eigen tempo. Dat is verfrissend. Het deed zoveel pijn, maar het gaat erom wat je ermee doet en wat je ervan leert."

Damian laat weten dat hij het achteraf ook niet anders had gedaan. Hij vertelt dat ze samen heel wat uitdagingen hebben gehad en dat Giannina steeds in en uit stapte. 

"Ik dacht dat we allebei 'nee' zouden zeggen. Het spijt me dat ik haar dit aangedaan heb en het was het moeilijkste dat ik ooit gedaan heb." 

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Love is Blind 


,