slogan

'Kourtney Kardashian trouwt in Mexico'

LOS ANGELES - Kourtney Kardashian trouwt binnenkort met Scott Disick en zoals het een echte Kardashian betaamt, zal ook de bruiloft van Kims zus breed worden uitgemeten in de pers. Volgens InTouch zal de trouwerij, die door een miljoenenpubliek gevolgd zal worden, plaatsvinden in Mexico.

Volgens een insider hebben de socialite en haar verloofde een deal gesloten met E!. De televisiezender betaalt het stel één miljoen dollar (760.000 euro) om de bruiloft te mogen filmen. De officiële aankondiging van hun aanstaande huwelijk zal ook binnenkort plaatsvinden en wel op een ''georganiseerde en grootse'' manier.

Kourtney en Scott Disick zijn al jaren samen en zijn de ouders van de 2-jarige Mason. Kourtney is inmiddels zwanger van hun tweede kindje. De relatie van het stel kende veel ups en downs. Met name Scott was niet altijd een stabiele factor.

Om toekomstige problemen te voorkomen moest Disick akkoord gaan met een aantal gedragsregels. Mocht hij deze overtreden dan beëindigt Kourtney de verloving. ''Hij moet bewijzen dat hij zijn zaakjes op orde heeft'', zegt de bron. ''Als hij zich gedraagt, geeft Kourtney hem die grote televisiebruiloft.''


,